Begeleiding naar innerlijke rust ondanks onbeheersbare externe uitdagingen

Lees verder voor mijn verhaal en voel je vrij om jouw verhaal te delen:

Een ongelofelijk verhaal, vaak verteld voor de schermen.

Nog nooit achter de schermen, tot nu...

Ik was getrouwd met de beroemde ballonvaarder Wim, een man van avontuur en vrijheid. Maar het noodlot sloeg toe toen hij ziek werd, en die ziekte bracht een duisternis met zich mee die ik nooit had kunnen voorzien. Hij werd agressief, naar mij en onze kinderen. Maar hoe moeilijk het ook was, ik bleef voor hem zorgen, tot zijn laatste adem.

Ondanks de uitdagingen en de agressie waarmee ik en onze kinderen werden geconfronteerd, bleef ik vol liefde en onuitputtelijke kracht voor hem zorgen.

De afschuwelijke jaren hebben mijn vermogen tot vergeving op de proef gesteld. Ik beoefende grenzeloos begrip tegenover zijn daden, die hij niet bewust meer beleefde door de ziekte.

Mijn keuze om te vergeven en zijn acties niet persoonlijk te nemen markeren het begin van mijn ontwikkelingsreis naar de diepe liefde en kracht die in elk mens verborgen ligt.

Nu sta ik klaar om anderen te begeleiden, om hen te omarmen en veiligheid te bieden in hun meest kwetsbare momenten. In een tijd waarin narcistische dynamieken onze relaties en werkplekken infiltreren, bied ik een toevluchtsoord van compassie en begrip.

Bij mij vind je een luisterend oor en een veilige haven. Ik bied je een plek waar je jouw verhaal kunt delen zonder angst voor veroordeling. Ik bied je begeleiding op weg naar heling en herstel.

Want ik geloof dat echte heling begint met het omarmen van elkaars kwetsbaarheid. Samen vinden we de weg naar herstel.

Wat is jouw verhaal?