Als gecertificeerd Spinal Flow therapeut en helderziende herstel ik jouw zenuwstelsel!

Zit jij met onverklaarbare lichamelijke klachten en kan niemand je tot nu toe helpen? Neem dan contact op met mij!

GRATIS consultatiecheck

Het is wonderbaarlijk hoe mijn klachten verdwenen door de Spinal Flow behandelingen van Nanda. Al na één behandeling voelde ik verlichting. Na de derde behandeling kon ik mijn nek weer draaien en mijn arm weer zonder weerstand bewegen.
Het voelt alsof mijn lichaamscellen uit hun slaapstand zijn gehaald en een nieuwe onderlinge verbinding maken met elkaar. Het is echt een aanrader om op deze krachtige helende manier doorbraak te bereiken.

— Irma Suijkerbuijk

Mijn naam is Nanda Dickman

Spinal Flow Technique is een methode uit Australië, die in Europa pas net ontdekt is. De methode is zeer subtiel, maar tegelijk ook extreem krachtig in het helen van bijna alle lichaamsgerichte klachten. Door de blokkades in de wervelkolom en het zenuwstelsel op te sporen en de energie daar weer te laten stromen worden allerlei emotionele, fysieke en chemische klachten opgelost.

Van Overleven naar Leven

Door mijn heldere gaven kan ik de unieke behoeften van elk individu begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan aanbieden dat leidt tot herstel, ontspanning en welzijn.

Laat het sprankelende effect van Sparkle Oak je celgeheugenbewustzijn transformeren, en zie hoe je weer tot leven komt!

Spinal Flow behandelingen kunnen nooit een medisch advies van een arts of anderszins medisch deskundige vervangen. Spinal Flow behandelingen kunnen echter wel een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en healing.

Spinal Flow behandelingen kunnen uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij Sparkle Oak.

GRATIS  consultatiecheck