PARANORMAAL BUSINESS SCHOOL

paranormaal is heel normaal

Strategiedag 30 mei

Deze strategiedag is onderdeel van het Beyond Business Traject:

Een heel jaar begeleiding om jouw gave te transformeren naar een waardevolle business!

Werken met je gave kost geen energie, maar levert juist heel veel energie op!

Beyond Business Traject

Een heel jaar begeleiding om een waardevolle business om jouw gave te bouwen:

 • Eerst gaan we samen jouw unieke LEVENSMISSIE en bijbehorende GAVE berekenen! Je ontdekt jouw trillingsfrequentie zodat je begrijpt welke klanten jij aantrekt met jouw gave! En ja... dat kun je berekenen!
 • Tijdens de STRATEGIEDAG neem ik je mee op een reis door de toekomst van jouw business! Je ontwerp je eigen business strategie die meegroeit met de waarde van jouw talent en gave. Je leert hoe je meervoudige inkomstenstromen creëert om je gave. Je ontwerp jouw lange termijn visie waarmee je de komende 5 jaar kunt doorgroeien.
 • In de MASTERMIND leer je hoe je jouw talent en gave omzet in bijpassende diensten en producten. Wat zit jou nu in de weg om met jouw bedrijf NEXT LEVEL te gaan? In een zielsopstelling overkom je jouw eigen beperkingen zodat het pad naar groei weer open komt te staan. Gelukkig is je nieuwe businessmodel hier geheel op ingericht en groeit jouw financiële waarde ook mee met jouw eigen waarde!
 • In de BUSINESS LIVE SESSIES leer je business management skills zoals lead managent, funnel management en optimalisatie van je klant journey.

Het Beyond Business Traject

Bouw een business om je gave, dan kost werken je geen energie, maar levert het je juist heel veel energie op!

— Penny Charlene

Let op! Ik ben niet zomaar een standaard business coach!

Ik neem je mee op een hele bijzondere reis waarin we jouw zielsmissie vertalen naar een waardevolle business!

Uitgangspunt voor jouw business is altijd jouw gave! Want je kan nog zo'n goedlopend bedrijf opbouwen, maar als dat werk niet in je levensmissie ligt, dan hou je het niet lang vol. Werken kost je dan energie. Werk je vanuit je gave? Dan levert het je juist heel veel energie op. Jouw gave gaan we dan ook als eerst berekenen!

Berekenen? Jazeker! Jouw gave en bijbehorende trillingsrequentie kun je berekenen. Zo weet je precies welke mensen er op jouw business afkomen. Dat is jouw ideale doelgroep!

Ook de randvoorwaarden van jouw leven zijn belangrijk voor het ontwerpen van jouw businessmodel. Zelf zit ik aan een maximaal aantal uren per dag vast om te werken, vanwege de zorg rondom mijn dochter.

Begin je net of ben je al verder gevorderd als ondernemer? Het maakt niet uit! Een goed businessmodel kijkt niet naar het nu, maar juist hoe je jouw business naar een hoger niveau kunt brengen! Wist je dat je kunt berekenen wanneer jouw business booming gaat zijn?

Wist je dat maar 20% van je werkzaamheden bijdragen aan 80% van je omzet? Met een helder businessmodel kun je of minder werken, of sneller groeien!

Het proces van van waardevermeerdering is dan ook onderdeel van jouw businessmodel. Dan kijk je ook niet meer op tegen een prijsverhoging, want je klant wil juist een duurder product van je kopen!

Ga mee op reis en ontdek het business potentieel van jouw gave tijdens Strategiedag en de Mastermind die beide op locatie plaatsvinden.

Persoonlijke begeleiding en readings

In dit traject krijg je een heel jaar lang mijn persoonlijke begeleiding in de maandelijkse live sessies. Deze live sessies zijn een fenomeen in de Paranormaal Business School. Je kunt persoonlijk met mij te spreken en antwoorden krijgen op vragen waar je wellicht nog nooit eerder antwoord op hebt gekregen.

Of je nu een reading wilt ontvangen of een vraag over jouw business hebt, in deze live sessies begeleid ik je persoonlijk en leg ik uit hoe je inzichten ook kunt berekenen.

Mijn begeleiding zal je zielstrilling activeren, waardoor je een hoger bewustzijnsniveau gaat ervaren en zelf kunt ontdekken hoe krachtig jouw eigen gaven zijn. Met andere woorden: Ik zet je aan! Zo kun je meteen weer aan de slag om jouw business steeds weer een boost te geven!

Ervaar zelf de magie van de bijzondere maandelijkse BUSINESS LIVE SESSIES!

Je krijgt:

 • 1 jaar begeleiding in de maandelijkse BUSINESS LIVE SESSIES zodat ook jouw business in 1 jaar next level gaat!
 • Samen berekenen we je jouw levensmissie en bijbehorende gave zodat je hier jouw business om heen bouwt!
 • De Strategiedag op locatie
 • De Mastermind op locatie
 • Toegang tot de Online Community waarin we ervaringen uitwisselen, vragen stellen, ideeën delen en elkaar ondersteunen
 • Netwerk van professionals die ook geïnteresseerd zijn in spirituele groei en ontwikkeling.
 • Een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en bloeien op jouw ontwikkelingsreis.
JA! Ik doe mee!