PARANORMAAL BUSINESS SCHOOL

paranormaal is heel normaal

Exclusief traject met Penny Charlene

1:1 privé sessies en privé readings van Penny Charlene

Exclusief 1:1 traject met Penny Charlene

Soms is leren in groepsverband een obstakel voor spirituele ontwikkeling. Of misschien zijn er onderwerpen die je liever niet deelt met anderen. Dan is een exclusieve traject de passende oplossing voor jou! Jij bepaalt de onderwerpen en de deep-dives zodat jij kennis en inzicht krijgt die direct toepasbaar is in je leven. Penny Charlene bekijkt jouw individuele getallen zonder tussenkomst van anderen.

Individuele readings door Penny Charlene

Zit je met vragen waar je maar geen antwoord op krijgt? In dit exclusieve traject krijg je privé readings van Penny Charlene. Eindelijk krijg je inzicht en antwoord op al jouw vragen. Privé readings kunnen over elke vraag gaan die je hebt, zowel privé als over je werk/bedrijf. Maar je kan bijvoorbeeld ook contact maken met een overleden dierbaren

Snel en effectief aan je gave werken

In dit privé traject krijg je niet alleen antwoord op jouw vragen, maar Penny Charlene leert jou ook hoe je zelf antwoord op deze vragen kan krijgen door je eigen gave te gebruiken. Een fast-track opleiding voor je eigen gave!

Vraag jouw privé traject aan bij Penny Charlene

Een privé traject is altijd geheel afgestemd om jouw behoeften. Privé trajecten duren minimaal 3 maanden en beginnen bij € 3.333 (excl. btw) per maand. Er is momenteel een wachtlijst van 2 maanden.

Heb je interesse in een privé traject met Penny Charlene? Neem dan gerust contact! Samen kijken we of we samen een goed match zijn om jouw behoeftes te vervullen!

Want eerlijk… niet iedereen is geschikt voor dit programma. Ik geef namelijk niet 101 tips om ‘gelukkig’ te worden in het leven!

De IZO methode is gebaseerd op oeroude levenswijsheid die verborgen ligt in bijvoorbeeld de Tarot, Numerologie en de (vroegere) geheime leer voor de inwijding in een Hoger Bewustzijn.

Intuïtieve Zelfontwikkeling vergt doorzettingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken.

Ben jij een Leergrage Ziel die opzoek is naar meer helderheid op zijn eigen ontwikkelingsreis? Boek dan hieronder een kennismakingsgesprek in voor een privé traject!